Vertaler Chinees – Nederlands

Sinds 2012 is Edwin Stoutjesdijk permanent gevestigd in Beijing waar hij werkzaam is als vertaler Chinees – Nederlands voor zowel Nederlandse als Chinese bedrijven en particulieren. Hij is ervaren in Chinees – Nederlandse vertalingen op gebied van cultuur, literatuur en nieuws, evenals een breed scala aan commerciële vertalingen, van games tot advertenties. Naast zijn werk als vertaler Chinees – Nederlands is Edwin Stoutjesdijk actief als columnist voor China’s grootste reiswebsite, Mafengwo. Thuis in zowel de Chinese taal als de Chinese cultuur, levert Edwin Stoutjesdijk vertalingen Chinees – Nederlands die zowel tekstueel correct als cultureel gepast zijn.

Edwin Stoutjesdijk is de vertaler van alle Chinees – Nederlandse vertalingen op Jianghu. Na zijn afstuderen van de Willem de Kooning academie te Rotterdam reisde hij naar Azië, waar hij onder andere negen maanden door China trok en begon met zijn studie Chinees. Sindsdien rondde hij, met steun van de Sino-Dutch Bilateral Exchange Scholarship, succesvol de studie Chinese taal en cultuur af op de Beijing Normal University te Beijing.

Vertaling Chinees – Nederlands / Nederlands – Chinees

Door direct contact tussen vertaler en opdrachtgever is het mogelijk te vertalen voor tarieven ver onder de prijzen die gerekend worden door Chinees – Nederlandse vertaalbureaus. Waar een Chinees vertaalbureau gemiddeld € 0.30 per karakter vraagt, werkt Edwin Stoutjesdijk voor een vast tarief van € 0.15 per karakter voor Chinees – Nederlandse vertalingen.

Naast vertalingen van het Chinees naar het Nederlands kunnen ook vertalingen van het Nederlands naar het Chinees worden geleverd. Om optimale kwaliteit te waarborgen wordt iedere vertaling Nederlands – Chinees standaard door een Chinese native speaker nagelezen. De tarieven voor Nederlands – Chinese vertalingen zijn dus inclusief proeflezen.

Vertaling Chinees – Nederlands per Chinees karakter (excl. btw): € 0.15
Vertaling Nederlands – Chinees per Nederlands woord (incl. proeflezen, excl. btw): € 0.19
Minimumtarief per vertaling (excl. btw): € 20

Voor vertalingen van meer dan 5000 karakters of woorden is een korting mogelijk. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte hieronder contact op.